Контакт тел: 021/2280-057

backipetrovac.csr@minrzs.gov.rs

Inicijativu centra za socijalni rad opštine Bački Petrovac da se tokom letnje sezone 2021.g. omogući besplatno korišćenje kupališta u opštini Bački Petrovac za porodice sa decom sa smetnjama u razvoju prihvatila su sva opštinska kupališta. Kupališta „Oaza“ MB Gložan i PD“Maglić“ Bazeni  porodice mogu da koriste tokom cele sezone dok je korišćenje sadržaja Akva parka“Petrolend“ omogućeno porodicama jednokratno.

Akva Park „Petrolend“ već po drugi put svoja vrata otvara korisnicima ustanova socijalnih zaštita u Vojvodini, Dom Veternik, Dom Čurug, „1.oktobar“ Stari Lec, „Sv.Vasilije Ostroški“ Novi Bečej i „Otthon“ Stara Moravica u kojima su zbrinuti  i korisnici sa prebivalištem iz naše opštine. Jedan sasvim drugačiji dan, korisnicima obogati svakodnevnicu i donose sasvim nova iskustva, hvala vam na tome. 

Naše malo njima znači mnogo, hvala na pokazanom društveno odgovornom poslovanju i prepoznavanju značaja potrebe podrške  porodicama. Centar za socijalni rad će i dalјe svojim inicijativama i predlozima pospešivati  solidarnost i  altruizam  u svojoj  lokalnoj zajednici.